Boottocht Amsterdam rondvaart grachten rondvaartboot sloep waterfiets salonboot

De verschillende soorten boottochten
in Amsterdam

De verschillende soorten boottochten in Amsterdam

Boottocht Amsterdam rondvaart grachten rondvaartboot sloep waterfiets salonboot

9 VERSCHILLENDE MANIEREN OM TE VAREN IN AMSTERDAM

Voor wie een leuke boottocht door Amsterdam wil maken, is er heel wat te kiezen. Zo kun je kiezen uit een flink aantal rederijen voor een boottocht in een voor Amsterdam zo kenmerkende rondvaartboot. Maar er zijn ook hele andere manieren om een boottocht over de Amsterdamse grachten te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen sloep huren, met of zonder schipper? Of van lekker actief waterfietsen, of je laten verwennen op een luxe salonboot?

Hieronder vind je negen verschillende soorten boottochten over de Amsterdamse grachten. Wil je meer weten over een bepaald type boottocht? Bekijk dan de specifieke pagina voor dat type boottocht. Daar vind je een duidelijke beschrijving, de belangrijkste voor- en nadelen op een rij en onze selectie van betrouwbare aanbieders.

9 VERSCHILLENDE MANIEREN OM DOOR AMSTERDAM TE VAREN

Er valt heel wat te kiezen als je een leuke boottocht door Amsterdam wilt maken. Er zijn veel aanbieders van traditionele rondvaarten. Maar je kunt ook voor iets anders kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen sloep huren, met of zonder schipper? Of van waterfietsen, of je laten verwennen op een salonboot?

Hieronder vind je 9 verschillende soorten boottochten. Wil je meer weten over een bepaald soort boottocht? Klik er dan op. Dan krijg je een duidelijke beschrijving, de belangrijkste voor- en nadelen en onze selectie van betrouwbare aanbieders.

HULP NODIG BIJ HET VINDEN VAN DE LEUKSTE EN VOORDELIGSTE BOOTTOCHTEN VAN AMSTERDAM?

Kom je er zelf niet helemaal uit? Of heb je geen zin om zelf alle soorten boottochten te bekijken? Gebruik dan de Keuzehulp om je favoriete boottocht en aanbieder te vinden. Of ga meteen door naar de voordeligste boottochten.