Rondvaart met eten Amsterdam

Rondvaarten met eten
in Amsterdam

Rondvaarten met eten in Amsterdam

Rondvaart met eten Amsterdam


EEN RONDVAART MET ETEN, HOE WERKT DAT?

Wat is de ‘lekkerste rondvaart’ van Amsterdam? Een rondvaart met diner aan boord! En uiteraard met alle bijbehorende drankjes. Hieronder vind je een aantal ‘standaard’ vaartochten waarbij je tijdens je rondvaart over de grachten of door de haven van Amsterdam lekker kunt eten en drinken. Zijn deze ‘standaard’ rondvaarten met diner je niet flexibel of exclusief genoeg? Kijk dan naar de op maat gemaakte luxe privé boottochten door Amsterdam.


EEN RONDVAART MET ETEN, HOE WERKT DAT?

Wat is de ‘lekkerste rondvaart’ van Amsterdam? Een rondvaart met diner en drank(jes) aan boord! Hieronder vind je een aantal ‘standaard’ vaartochten over de grachten en door de haven met lekker eten en drinken aan boord. Zijn deze je niet flexibel of exclusief genoeg? Kijk dan bij de op maat gemaakte luxe privé boottochten.


VOORDELEN VAN EEN ‘STANDAARD’ RONDVAART MET ETEN IN AMSTERDAM

+  twee vliegen in één klap
+  leuke combinatie van sightseeing en lekker eten
+  vaak in schemering of donker
+  mooie verlichting en speciale (romantische) sfeer


NADELEN VAN EEN ‘STANDAARD’ RONDVAART MET ETEN IN AMSTERDAM

–  min or meer vast menu
–  minder keuze dan in een restaurant
–  vast begin- en eindpunt
–  samen met onbekenden aan boord


VOORDELEN VAN EEN ‘STANDAARD’ RONDVAART MET ETEN

+ combinatie sightseeing & eten
+ vaak in schemering of donker
+ bijzondere verlichting & sfeer


NADELEN VAN EEN ‘STANDAARD’ RONDVAART MET ETEN

– min or meer vast menu
– minder keuze dan restaurant
– vast begin- en eindpunt
– met onbekenden aan boord


ONZE SELECTIE VAN AANBIEDERS VAN ‘STANDAARD’ RONDVAARTEN MET ETEN IN AMSTERDAM

Luxury Dinner Cruise

Luxury Dinner Cruise

De Luxury Dinner Cruise is een sfeervolle, goed verzorgde, drie uur durende avondrondvaart op een luxe boot. Al varend door de Amsterdamse grachten geniet je van een Amsterdams aperitief, een amuse en een fantastisch 3-gangen diner. Je kiest je menu ter plekke op de boot (à la carte) en het ontbreekt natuurlijk niet aan een bijpassende wijnkaart.

Luxury Dinner Cruise boeken
Rondvaart met Bierproeverij (Craft Beer Boat Tour)

Rondvaart met Bierproeverij (Craft Beer Boat Tour)

Proef de lekkerste Amsterdamse speciaalbieren tijdens deze luxe rondvaart met bierproeverij. Na ontvangst met een verrassende ‘beertail’ vaar je 1 uur en 45 minuten op een prachtige klassieke boot door Amsterdam. Tijdens deze luxe boottocht geniet je van drie speciaalbieren van verschillende kleinschalige Amsterdamse brouwerijen. Bijpassende koude en warme hapjes zijn inbegrepen. Super om te doen met vrienden, proost!

Rondvaart met bierproeverij boeken
Pannekoekenboot Amsterdam

Pannekoekenboot Amsterdam

Met de Pannekoekenboot vaar je over het IJ, heen en weer van de NDSM-werf tot het begin van de oostelijke eilanden iets voorbij Centraal Station. Tijdens de 75 minuten durende havenrondvaart mag je onbeperkt pannenkoeken eten. En er is een ballenbak voor de kleintjes. De op- en afstaplocatie is bij de NDSM-werf. Vanaf Centraal Station kun je daar komen met een gratis pont. Op vaste tijden van woensdag t/m zondag.

Naar de Pannekoekenboot Havenrondvaart Amsterdam
Pizza Cruise Amsterdam

Pizza Cruise Amsterdam

De Pizza Cruise van Stromma (voorheen Canal Company) is een heerlijk ontspannen rondvaart met diner aan boord. Tijdens de anderhalf uur durende vaartocht krijg je onderweg een pizza, drankjes en een Ben & Jerry’s ijsje naar keuze. Deze rondvaart met diner wordt elke avond op een vaste tijd vlakbij Centraal Station aangeboden.

Naar de Pizza Cruise Amsterdam
Diner op een club-schip

Diner op een club-schip

Met de Supper Club Cruise ben je de hele avond onder de pannen. Deze trendy ingerichte grote boot vaart niet over de grachten, maar over het IJ de stad uit. Tijdens de avondvullende rondvaart geniet je in een bijzondere sfeer van lekker eten (viergangenmenu), drinken, muziek en ander entertainment. Vaart alleen op vrijdag en zaterdag op vaste tijden vanaf Centraal Station.
Naar de Supper Club Cruise
Rondvaart met diner op klassieke salonboot

Rondvaart met diner op klassieke salonboot

Dit is een rondvaart met diner voor de fijnproevers. Tijdens een relatief lange avondvaartocht over de grachten (2¾ uur) geniet je op je gemak van een driegangenmenu. De klassieke salonboot met verzorgd interieur en attente bediening zorgt voor een sfeervolle ambiance. Deze tocht vertrekt iedere avond op een vast tijdstip in het centrum.

Naar de Dinner Cruise Amsterdam


DE OPSTAPLOCATIES VOOR ‘STANDAARD’ RONDVAARTEN MET ETEN IN AMSTERDAM