Rondvaarten met eten in Amsterdam

EEN RONDVAART MET ETEN, HOE WERKT DAT?

Wat is de ‘lekkerste rondvaart’ van Amsterdam? Een rondvaart met diner aan boord! En uiteraard met alle bijbehorende drankjes. Hieronder vind je een aantal ‘standaard’ vaartochten waarbij je tijdens je rondvaart over de grachten of door de haven van Amsterdam lekker kunt eten en drinken. Zijn deze ‘standaard’ rondvaarten met diner je niet flexibel of exclusief genoeg? Kijk dan naar de op maat gemaakte luxe privé boottochten door Amsterdam.

VOORDELEN VAN EEN  RONDVAART MET ETEN IN AMSTERDAM

  • Leuke combinatie van sightseeing en lekker eten
  • Vaak in schemering of donker
  •  Mooie verlichting en speciale (romantische) sfeer
  • Leuk met kinderen

NADELEN VAN EEN  RONDVAART MET ETEN IN AMSTERDAM

  • Min or meer vast menu
  • Minder keuze dan in een restaurant
  • Vast begin- en eindpunt
  • Samen met onbekenden aan boord

ONZE SELECTIE VAN AANBIEDERS VAN ‘STANDAARD’ RONDVAARTEN MET ETEN IN AMSTERDAM

Luxury Dinner Cruise

Luxury Dinner Cruise

De Luxury Dinner Cruise is een sfeervolle, goed verzorgde, drie uur durende avondrondvaart op een luxe boot. Al varend door de Amsterdamse grachten geniet je van een Amsterdams aperitief, een amuse en een fantastisch 3-gangen diner. Je kiest je menu ter plekke op de boot (à la carte) en het ontbreekt natuurlijk niet aan een bijpassende wijnkaart.

Luxury Dinner Cruise boeken
Pannekoekenboot Amsterdam

Pannekoekenboot Amsterdam

Met de Pannekoekenboot vaar je over het IJ, heen en weer van de NDSM-werf tot het begin van de oostelijke eilanden iets voorbij Centraal Station. Tijdens de 75 minuten durende havenrondvaart mag je onbeperkt pannenkoeken eten. En er is een ballenbak voor de kleintjes. De op- en afstaplocatie is bij de NDSM-werf. Vanaf Centraal Station kun je daar komen met een gratis pont. Op vaste tijden van woensdag t/m zondag. Gebruik bij het reserveren de volgende kortingscode: RVVPannenkoekenboot10

Reserveer de Pannekoekenboot met korting
Pizza Cruise Amsterdam

Pizza Cruise Amsterdam

De Pizza Cruise van Lovers & New York Pizza is een heerlijk ontspannen rondvaart met diner aan boord. Op de boot geniet je van een pizza en een drankje naar keuze en een lekker ijsje toe. Deze rondvaart met diner wordt elke avond op een vaste tijd vlakbij Centraal Station aangeboden. Alleen met deze kortingscode krijg je een lekkere korting op de Pizza Cruise: RVVPizza10

Pizza Cruise boeken met korting
Diner op een club-schip

Diner op een club-schip

Met de Supper Club Cruise ben je de hele avond onder de pannen. Deze trendy ingerichte grote boot vaart niet over de grachten, maar over het IJ de stad uit. Tijdens de avondvullende rondvaart geniet je in een bijzondere sfeer van lekker eten (viergangenmenu), drinken, muziek en ander entertainment. Vaart alleen op vrijdag en zaterdag op vaste tijden vanaf Centraal Station.
Naar de Supper Club Cruise
Rondvaart met diner op klassieke salonboot

Rondvaart met diner op klassieke salonboot

Dit is een rondvaart met diner voor de fijnproevers. Tijdens een relatief lange avondvaartocht over de grachten (2¾ uur) geniet je op je gemak van een driegangenmenu. De klassieke salonboot met verzorgd interieur en attente bediening zorgt voor een sfeervolle ambiance. Deze tocht vertrekt iedere avond op een vast tijdstip in het centrum.

Naar de Dinner Cruise Amsterdam
Rondvaart met Bierproeverij (Craft Beer Boat Tour)

Rondvaart met Bierproeverij (Craft Beer Boat Tour)

Proef de lekkerste Amsterdamse speciaalbieren tijdens deze luxe rondvaart met bierproeverij. Na ontvangst met een verrassende ‘beertail’ vaar je 1 uur en 45 minuten op een prachtige klassieke boot door Amsterdam. Tijdens deze luxe boottocht geniet je van drie speciaalbieren van verschillende kleinschalige Amsterdamse brouwerijen. Bijpassende koude en warme hapjes zijn inbegrepen. Super om te doen met vrienden, proost!

Rondvaart met bierproeverij boeken