Boottocht Amsterdam op maat

Boottocht Amsterdam op maat – Hoe werkt dat?

Een boottocht op maat is ideaal als je met een groep vrienden, collega’s, klanten of familie door Amsterdam wilt varen. Dan zit je gezellig met je eigen groep op een sloep, salonboot of tjalk met schipper. De route kun je aan de schipper overlaten of zelf bepalen, net als eventuele pauzes. Je kunt zelf aangeven waar je wilt opstappen en waar je weer wilt afstappen. En je kunt van tevoren kiezen uit allerlei soorten catering.

Hieronder vind je een overzicht van fijne salonboten en sloepen voor een boottocht op maat. Mocht daar niet tussen zitten wat je zoekt, dan kun je overwegen om zelf te varen in een kleine fluisterboot of om te kijken bij de luxe privé rondvaarten.

Boottocht Amsterdam op maat – voordelen:

  • Alleen met je eigen groep + de schipper
  • Flexibel in vaarduur, routes en pauzes
  • Veel cateringmogelijkheden

Boottocht Amsterdam op maat – nadelen: 

  • Deze grote boten mag je niet zelf varen (ook niet met vaarbewijs)
  • relatief duur voor kleine groepen (<12 personen)
  • Lastig om spontaan te plannen

Boottocht Amsterdam – Boten met schipper voor een vaartocht op maat

Anna Maria voor varende borrel, diner en/of feest

Anna Maria voor varende borrel, diner en/of feest

De Anna Maria is de ideale boot voor een zeer verzorgde borrel, diner of feest voor groepen tot 60 personen, zowel zakelijk als privé. Aan boord is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vaartocht: een echte bar, toilet, verwarming, sfeerverlichting en een muziekinstallatie. Bij mooi weer kan de hele overkapping open, zodat je kunt genieten van de open lucht en prachtige uitzichten op de grachtenpanden.
Naar de Anna Maria voor varende borrel, diner en/of feest
Marie Zurlohe, stijlvol genieten op de grachten

Marie Zurlohe, stijlvol genieten op de grachten

Zoek je een bijzonder mooie boot voor een intieme en goed verzorgde rondvaart met maximaal 12 personen? Dan is de Marie Zurlohe wat voor jou. In deze chique dame op leeftijd (ruim een eeuw oud) vaar je zeer stijlvol, fluisterstil en goed verzorgd over de Amsterdamse grachten. Ideaal voor een lunch of diner met collega’s of zakelijke gasten. Of privé voor als je echt iets te vieren hebt!

Naar de Marie Zurlohe voor stijlvol varend genieten
Open boot voor privé-groepen tot 12 personen

Open boot voor privé-groepen tot 12 personen

Deze relaxte open boot is uitermate geschikt om je met je eigen groep van maximaal 12 personen door Amsterdam te laten varen. In twee uur tijd laat de schipper je het mooiste van de Amsterdamse grachten zien. Je stapt op en af in het centrum. De boot is voorzien van een toilet en drankjes kun je bestellen of zelf meenemen.

Voordelige deze boot reserveren
Privé rondvaart op sloep voor max. 25 personen

Privé rondvaart op sloep voor max. 25 personen

Voor een privé rondvaart met max. 25 personen zit je goed op deze grote elektrische sloep met schipper. De sloep is voorzien van kussens en een toilet. Hapjes en drankjes kun je vooraf bestellen of zelf meenemen. De vaartijd is 1,5 uur. Bij mooi weer vaar je zonder dak, bij slecht weer met het dak dicht. 

Voordelig deze sloep boeken
De Zonneboot salonboot

De Zonneboot salonboot

De ‘Zonneboot’  is een klassieke salonboot, relatief klein (max. 12 personen), maar ook heel fijn. Het gebruik van veel hout, grote ramen en een open achterdek zorgen voor een stijlvolle en gezellige uitstraling. Uitgebreide catering, drankjes en muziek zijn op aanvraag beschikbaar. Er is geen toilet aan boord.
Naar de 'Zonneboot' salonboot
Salonboot Suzanne

Salonboot Suzanne

De salonboot ‘Suzanne’ combineert het ontwerp van een vintage salonboot met de gemakken van een nieuw gebouwde boot. Bijzonder slim is de dakconstructie. Bij mooi weer kan er open worden gevaren en bij slecht weer kunnen alle maximaal 24 passagiers droog zitten. Dit is de enige salonboot die geen minimum van twee uur hanteert. Ook is het toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Er zijn toilet, verwarming en muziek aan boord.

Naar de salonboot 'Suzanne'
Sloepvrienden Sloep

Sloepvrienden Sloep

De Sloepvrienden sloep is een nieuw gebouwde reddingssloep met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor grote groepen tot maximaal 43 personen. De boot kan gedeeltelijk worden overdekt en in geval van regen mag je kosteloos annuleren. Je kunt de catering uit handen geven, maar bij deze boot is het ook toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen. Er is een toilet aan boord.

Naar de 'Sloepvrienden' sloep
Sloep Haarlemmerpoort

Sloep Haarlemmerpoort

De Haarlemmerpoort is een behoorlijk grote en stoere open sloep. Ooit was het een echte reddingssloep. Nu is hij ingericht om comfortabel met gezelschappen tot 32 personen door de Amsterdamse grachten te varen. Door de stille elektromotor kun je onderweg gezellig kletsen, terwijl de ervaren schipper je langs de mooiste plekjes van Amsterdam vaart. De drankjes en de hapjes onderweg kun je uiteraard laten verzorgen. BIj slecht weer mag je zonder kosten annuleren. 

Naar de sloep 'Haarlemmerpoort'
Dinerboot Bota Fogo

Dinerboot Bota Fogo

Voor varende borrels of diners met grote groepen (tot 75 personen) is de Bota Fogo de ideale boot. Het is een klassieke in 1890 gebouwde salontjalk die compleet is gerenoveerd. Deze boot heeft een grote overdekte salon, waarvan het dak open kan bij mooi weer. Verder zijn er een keuken, bar en toilet aan boord.
Naar de dinerboot Bota Fogo