Boottocht Amsterdam op maat

Boottocht Amsterdam op maat – Hoe werkt dat?

Een boottocht op maat is ideaal als je met een groep vrienden, collega’s, klanten of familie door Amsterdam wilt varen. Dan zit je gezellig met je eigen groep op een sloep, salonboot of tjalk met schipper. De route kun je aan de schipper overlaten of zelf bepalen, net als eventuele pauzes. Je kunt zelf aangeven waar je wilt opstappen en waar je weer wilt afstappen. En je kunt van tevoren kiezen uit allerlei soorten catering.

Hieronder vind je een overzicht van fijne salonboten en sloepen voor een boottocht op maat. Mocht daar niet tussen zitten wat je zoekt, dan kun je overwegen om zelf te varen in een kleine fluisterboot of om te kijken bij de luxe privé rondvaarten.

Boottocht Amsterdam op maat – voordelen:

  • Alleen met je eigen groep + de schipper
  • Flexibel in vaarduur, routes en pauzes
  • Veel cateringmogelijkheden

Boottocht Amsterdam op maat – nadelen: 

  • Deze grote boten mag je niet zelf varen (ook niet met vaarbewijs)
  • relatief duur voor kleine groepen (<12 personen)
  • Lastig om spontaan te plannen

Boottocht Amsterdam – Boten met schipper voor een vaartocht op maat

Verzorgde boot voor max. 25 personen, optie: drank en/of snackpakket

Verzorgde boot voor max. 25 personen, optie: drank en/of snackpakket

Zoek je een mooie boot voor een goed verzorgd uitje met collega’s, vrienden of familie? Reserveer dan eenvoudig deze betaalbare privé-rondvaart voor max. 25 personen vanaf Centraal Station. Je hebt de keuze tussen 1 of 2,5 uur. Wij kiezen de boot die het beste past bij het weertype van de dag. Met de optionele drank- en snackpakketten weet je zeker dat alles goed is geregeld, zonder zorgen en gedoe.

Reserveer deze verzorgde rondvaart voor mijn groepsuitje
Anna Maria voor varende borrel, diner en/of feest

Anna Maria voor varende borrel, diner en/of feest

De Anna Maria is de ideale boot voor een zeer verzorgde borrel, diner of feest voor groepen tot 60 personen, zowel zakelijk als privé. Aan boord is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vaartocht: een echte bar, toilet, verwarming, sfeerverlichting en een muziekinstallatie. Bij mooi weer kan de hele overkapping open, zodat je kunt genieten van de open lucht en prachtige uitzichten op de grachtenpanden.
Naar de Anna Maria voor varende borrel, diner en/of feest
Voordeligste privé rondvaart voor max. 10 personen

Voordeligste privé rondvaart voor max. 10 personen

Voor een privé-boottocht met maximaal 10 personen is dit de voordeligste optie van Amsterdam. Je mag zelf kiezen waar je begint en eindigt. De schipper bepaalt dan de mooiste route en geeft onderweg persoonlijke uitleg. En zelfs de drankjes zijn inbegrepen bij de prijs. Niet gek dus, dat deze vaartocht uitstekend wordt beoordeeld. De meeste groepen kiezen voor 1,5 uur, maar langer of korter kan ook. Geen zorgen over het weer: bij slecht weer zit je goed beschut en bij mooi weer kan alles open. Gebruik bij het boeken deze code voor 15% korting: JPRV

Deze voordeligste privé rondvaart boeken
Voordelige privé rondvaart in charmante salonboot (1,5 uur met max. 10 personen)

Voordelige privé rondvaart in charmante salonboot (1,5 uur met max. 10 personen)

Zoek je een bijzondere en toch betaalbare boot voor een privé rondvaart in Amsterdam voor maximaal 10 personen? Dan is deze charmante salonboot de juiste keuze. Je rondvaart begint en eindigt in het centrum voor het H’ART Museum (voorheen de Hermitage). In anderhalf uur tijd krijg je een goede indruk van de Amsterdamse grachten en de Amstel. Drankjes zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Voordelig deze charmante salonboot boeken
Sloep Haarlemmerpoort

Sloep Haarlemmerpoort

De Haarlemmerpoort is een behoorlijk grote en stoere open sloep. Ooit was het een echte reddingssloep. Nu is hij ingericht om comfortabel met gezelschappen tot 32 personen door de Amsterdamse grachten te varen. Door de stille elektromotor kun je onderweg gezellig kletsen, terwijl de ervaren schipper je langs de mooiste plekjes van Amsterdam vaart. De drankjes en de hapjes onderweg kun je uiteraard laten verzorgen. BIj slecht weer mag je zonder kosten annuleren. 

Naar de sloep 'Haarlemmerpoort'
Dinerboot Bota Fogo

Dinerboot Bota Fogo

Voor varende borrels of diners met grote groepen (tot 75 personen) is de Bota Fogo de ideale boot. Het is een klassieke in 1890 gebouwde salontjalk die compleet is gerenoveerd. Deze boot heeft een grote overdekte salon, waarvan het dak open kan bij mooi weer. Verder zijn er een keuken, bar en toilet aan boord.
Naar de dinerboot Bota Fogo