Voordeligste rondvaarten Amsterdam

Voordeligste rondvaart Amsterdam traditionele rondvaartboot Rederij Plas

1. RONDVAARTBOOT
De voordeligste rondvaart van Lovers: met korting een uur varen voor € 13,95 / 8,10

De voordeligste traditionele rondvaart van rederij Lovers begint en eindigt voor Amsterdam Centraal. Je vaart een uur over de grachten en krijgt een prachtig deel van het centrum te zien. Volwassen betalen online slechts € 13,95 en kinderen slechts € 8,10. Let op: deze tarieven gelden alleen bij het gebruik van de kortingscode: RVV10

Beste Rondvaart Amsterdam Open Boot

2. RONDVAART IN EEN OPEN SLOEP
De beste rondvaart van 1 uur in een open sloep voor € 21,95 / 13,95

Bij lekker weer is het heerlijk om een rondvaart te maken op een open sloep. Lekker in het zonnetje en met een goed uitzicht op al het moois onderweg. Deze rondvaart vanaf CS met live commentaar en bar aan boord is erg populair en krijgt geweldige reviews. Volwassenen betalen € 21,95 en kinderen slechts € 13,95.

Voordeligste bootverhuur Amsterdam sloep huren zelf varen Boaty en Boats4rent

Met groepen tot max. 6 personen per boot is zelf varen een topdeal. Vanaf € 89 mag je een dagdeel over de grachten varen. De voordeligste bootverhuurders waar je een sloep kunt huren zijn Boaty Bootverhuur (centrum-zuid) en Boats4rent (centrum-west). Vooraf reserveren is aan te raden.

Pannenkoekenboot Amsterdam voordeligste rondvaart door de haven

4. HAVENRONDVAART MET DE PANNENKOEKENBOOT
Onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een rondvaart over het IJ

Een mooie vaartocht van 75 minuten over het IJ, met onderweg veel te zien en onbeperkt pannenkoeken eten. Met een ballenbak voor de kinderen, die voor gereduceerd tarief varen. Uitstekende deal van de Pannenkoekenboot! 

Sloep Huren Amsterdam Prive Rondvaart 25 personen

5. PRIVÉ SLOEP MET SCHIPPER HUREN
Voordelige grote sloep (max. 25 p.): 1,5 uur varen voor € 380

Grote sloepen zijn in Amsterdam alleen met schipper te huur en behoorlijk aan de prijs. Deze praktische en ruime sloep voor maximaal 25 personen is een voordelige uitzondering. Bij een volledige bezetting betaal je per persoon slechts een tientje per uur.

Goedkoop Salonboot huren Amsterdam

6. PRIVÉ SALONBOOT MET SCHIPPER HUREN
Voordelige salonboot (max. 10 p.): 1,5 uur varen voor € 315

Ook salonboten zijn alleen met schipper te huur en over het algemeen behoorlijk prijzig. Op deze salonboot passen maximaal 10 personen en ben je erg voordelig uit voor een vaartocht van 1,5 uur. Helemaal als je bedenkt dat drankjes zijn inbegrepen.

Voordeligste boottocht Amsterdam gratis pontje IJ Centraal Noord

7. GRATIS HET IJ OP
Een stukje varen op het IJ, voor nop!

Vanaf Amsterdam Centraal Station varen er pontjes (F1 t/m F7) naar verschillende bestemmingen in Amsterdam Noord aan de overkant van het IJ. Dit is een vorm van gratis openbaar vervoer. En als je er toch bent: er is veel te beleven en te zien in Amsterdam Noord, o.a. het Eye (Filmmuseum & bioscoop), de A’dam Toren, de NDSM-werf, de Tolhuistuin, Paradiso Noord, etc. Ook kun je op deze manier met de fiets naar het landelijk gebied boven Amsterdam (Waterland) of naar de leuke de stadjes Marken, Monnickendam, Volendam en Edam.