Rondvaart in een open sloep

Rondvaart Open Sloep – Hoe werkt dat?

Een rondvaart in een open sloep is een geweldige belevenis, helemaal als het weer een beetje mee werkt. Vanuit een open sloep heb je het beste zicht op al het moois waar je langs vaart.

Je wordt door een kapitein en een gids rondgevaren en kunt bij de meeste aanbieders onderweg van een lekker drankje genieten! Dit soort rondvaarten duurt gewoonlijk tussen de 60 en 75 minuten. Je stapt op dezelfde centrale plek in en uit, bijvoorbeeld bij het Centraal Station, het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis.

Rondvaart open sloep – de voordelen:

  • Je krijgt een snelle indruk van de binnenstad
  • Met kapitein en gids
  • Een lekker drankje aan boord

Rondvaart open sloep – de nadelen:

  • Vaak iets duurder dan een traditionele rondvaartboot
  • Seizoensafhankelijk
  • Niet leuk in de regen

Rondvaarten Amsterdam in een open sloep

Flagship Rondvaart Open Sloep vanaf Rijksmuseum

Flagship Rondvaart Open Sloep vanaf Rijksmuseum

Deze populaire en goed beoordeelde rondvaart in een open sloep vertrekt vanaf het Rijksmuseum. Ook handig als je vanuit het Vondelpark of vanaf het Leidseplein komt. Je zit op comfortabele kussens, hebt altijd een goed uitzicht en krijgt onderweg live commentaar van een leuke host. Aan boord is ook een bar, waar je lekkere drankjes en snacks kunt bestellen. Super ontspannen en easy!

Naar de rondvaart met open sloep vanaf Rijksmuseum
Blue Sky Boat

Blue Sky Boat

De Blue Sky Boat is eigendom van de Blue Boat Company. Het is een gerenoveerde reddingsboot die ‘s zomers een paar keer per dag uitvaart. De tocht duurt 75 minuten en begint en eindigt bij de Blue Boat steiger vlakbij het Leidseplein, Museumplein en Vondelpark.
Naar de Blue Sky Boat
Those Dam Boat Guys

Those Dam Boat Guys

Een rondvaart met Those Dam Boat Guys is verrassend anders! Zij bieden het hele jaar door een relatief lange rondvaart (90 minuten) aan, met live Engels commentaar in Amerikaanse comedy stijl, losjes en grappig. Hun tochten beginnen en eindigen vlakbij het Anne Frank Huis.

Naar Those Dam Boat Guys