Rondvaart Open Sloep

Rondvaart in een Open Sloep – Hoe werkt dat?

Een rondvaart in een open sloep is een geweldige belevenis, helemaal als het weer een beetje mee werkt. Vanuit een open sloep heb je het beste zicht op al het moois waar je langs vaart.

Je wordt door een kapitein en een gids rondgevaren en kunt bij de meeste aanbieders onderweg van een lekker drankje genieten! Dit soort rondvaarten duurt gewoonlijk tussen de 60 en 75 minuten. Je stapt op dezelfde centrale plek in en uit, bijvoorbeeld bij het Centraal Station, het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis.

Rondvaart open sloep – de voordelen:

  • Je krijgt een snelle indruk van de binnenstad
  • Met kapitein en gids
  • Een lekker drankje aan boord

Rondvaart open sloep – de nadelen:

  • Vaak iets duurder dan een traditionele rondvaartboot
  • Seizoensafhankelijk
  • Niet leuk in de regen

Rondvaarten Amsterdam in een open sloep

Rondvaart Open Boot met Gids & Bar (vanaf CS)

Rondvaart Open Boot met Gids & Bar (vanaf CS)

Deze open boottocht combineert het beste van de Amsterdamse grachten met het mooiste stuk van de Amstel. Pak wat kussens, zoek een lekker plekje met goed uitzicht en ontspan op deze milieuvriendelijke elektrische boot. Bestel een drankje aan de bar en luister naar leuke verhalen van de gids. Mokumboot heeft uitstekende beoordelingen op Google en Tripadvisor, biedt indien gewenst dekens en poncho’s, en hanteert zeer flexibele voorwaarden (omboeken of annuleren tot 2 uur van tevoren).

Reserveer deze open rondvaart met gids & bar
Blue Sky Boat

Blue Sky Boat

De Blue Sky Boat is eigendom van de Blue Boat Company. Het is een gerenoveerde reddingsboot die ‘s zomers een paar keer per dag uitvaart. De tocht duurt 75 minuten en begint en eindigt bij de Blue Boat steiger vlakbij het Leidseplein, Museumplein en Vondelpark.
Naar de Blue Sky Boat
Those Dam Boat Guys

Those Dam Boat Guys

Een rondvaart met Those Dam Boat Guys is verrassend anders! Zij bieden het hele jaar door een relatief lange rondvaart (90 minuten) aan, met live Engels commentaar in Amerikaanse comedy stijl, losjes en grappig. Hun tochten beginnen en eindigen vlakbij het Anne Frank Huis.

Naar Those Dam Boat Guys
Rederij Friendship open rondvaart vanaf De Wallen

Rederij Friendship open rondvaart vanaf De Wallen

Boaty Bootverhuur ligt aan de zuidkant van het centrum, op loopafstand van het Museumplein, de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en de RAI. Je kunt bij Boaty twee soorten bootjes huren: volledig open of gedeeltelijk overkapt met zonnepanelen. Boaty heeft maar 12 bootjes beschikbaar. Om zeker te zijn dat er een boot beschikbaar is, raden we je aan vooraf online te reserveren.

Naar Rederij Friendship