Rondvaart Amsterdam met eten - Dinner Cruise

Rondvaart met Eten – Dinner Cruise, Pizza, Pannenkoeken, Wijn & Kaas, BBQ of Luxe Lunch

Wat is de ‘lekkerste rondvaart’ van Amsterdam? Een rondvaart met eten aan boord! En uiteraard met alle bijbehorende drankjes. Hieronder vind je een aantal vaartochten waarbij je tijdens je rondvaart over de grachten of door de haven van Amsterdam lekker kunt eten en drinken.

Zijn deze ‘standaard’ rondvaarten met eten aan boord je niet flexibel of exclusief genoeg? Kijk dan naar de op maat gemaakte luxe privé rondvaarten door Amsterdam.

Rondvaart met Diner in Amsterdam – de voordelen:

  • Leuke combinatie van sightseeing en lekker eten
  • Vaak in schemering of donker
  •  Mooie verlichting en speciale (romantische) sfeer
  • Leuk met kinderen

Rondvaart met Diner in Amsterdam – de nadelen:

  • Min of meer vast menu
  • Minder keuze dan in een restaurant
  • Vast begin- en eindpunt
  • Samen met onbekenden aan boord

Rondvaarten met eten in Amsterdam

Luxury Dinner Cruise

Luxury Dinner Cruise

De Luxury Dinner Cruise is een sfeervolle en ontspannen drie uur durende avondrondvaart op een prachtige klassieke boot. Al varend door de Amsterdamse grachten geniet je van een verfrissend aperitief, een amuse en een fantastisch 3-gangen diner. Je kiest je menu ter plekke op de boot (à la carte) en het ontbreekt natuurlijk niet aan een bijpassende wijnkaart. Laat je eens lekker verwennen!

Luxury Dinner Cruise boeken
Pizza Cruise Amsterdam

Pizza Cruise Amsterdam

De Pizza Cruise van Lovers & New York Pizza is een heerlijk ontspannen rondvaart van ca. 75 minuten met diner aan boord. Op de boot geniet je van een pizza naar keuze, drankjes (bier, wijn en frisdrank) naar keuze en een lekker ijsje toe. Deze rondvaart met diner wordt elke avond op een vaste tijd aangeboden. Je stapt op en af voor het Centraal Station.

Reserveer nu de Pizza Cruise
Pannekoekenboot Amsterdam

Pannekoekenboot Amsterdam

Met de Pannenkoekenboot vaar je over het IJ, heen en weer van de NDSM-werf tot het begin van de oostelijke eilanden iets voorbij Centraal Station. Tijdens de 75 minuten durende havenrondvaart mag je onbeperkt pannenkoeken eten. En er is een ballenbak voor de kleintjes. De op- en afstaplocatie is bij de NDSM-werf, makkelijk bereikbaar met de gratis pont vanaf Centraal Station. De Pannenkoekenboot is dagelijks op verschillende tijden te boeken.

Reserveer nu voor de Pannekoekenboot
Luxury Lunch Cruise (alleen op zondag)

Luxury Lunch Cruise (alleen op zondag)

De Luxury Lunch Cruise is een zeer ontspannen en uitstekend verzorgde vaartocht voor fijnproevers. Exclusief te boeken voor de zondagmiddag. Je vaart maar liefst drie uur lang in een prachtige klassieke boot door de stad. Onderweg geniet je van een uitgebreide 3-gangen lunch (a la carte) met bijbehorende dranken. Een erg lekkere & lazy Sunday!

Luxury Lunch Cruise reserveren
BBQ Boot Amsterdam (10-20 personen)

BBQ Boot Amsterdam (10-20 personen)

Hoe relaxed is dat: een BBQ op de Amsterdamse grachten! Daarvoor huur je een eigen boot met schipper en kok. In twee uur tijd geniet je al varend van een uitgebreide BBQ en bijbehorende drankjes. Alles voor een aantrekkelijke all-in prijs per persoon. Te boeken voor minimaal 10 en maximaal 20 personen. Vaar ze en eet smakelijk!

Naar de boottocht met BBQ