Contact

Over ons

Mijn naam is Pieter Groeneveld, bedenker van de Rondvaartvergelijker en op de foto hierboven zelf aan het varen met mijn familie. Kort geleden heb ik na 15 jaar mijn twee mooie Amsterdamse bootverhuurbedrijven verkocht. Al mijn kennis over het varen over de grachten zet ik sindsdien in voor de Rondvaartvergelijker.

Bijna iedereen weet wel hoe een klassieke Amsterdamse rondvaartboot eruit ziet. Daar is weinig mis mee. Maar er kan tegenwoordig zo veel meer! Wist jij dat je ook varend kunt borrelen en/of dineren, dat je in Amsterdam zelf mag varen zonder vaarbewijs, dat je ook rondvaarten kunt maken op een open sloep met een bar aan boord, en dat er zelfs speciale havenrondvaarten zijn? Om maar een paar opties te noemen.

Het doel van de Rondvaartvergelijker? Jou aan de beste vaartocht in Amsterdam helpen, passend binnen jouw budget en bij jouw wensen. Door je alle mogelijkheden overzichtelijk aan te bieden. En door alleen samen te werken met gerenommeerde partijen met de benodigde exploitatievergunningen.

Hoe werkt het?

Als je je favoriete vaartocht op de Rondvaartvergelijker hebt gevonden, word je doorverwezen naar de website van de rederij of naar Tiqets, een betrouwbaar boekingsplatform. Daar kun je je daadwerkelijke reservering maken.

Je betaalt het reguliere tarief en soms krijg je via de Rondvaartvergelijker zelfs een leuke korting. Je betaalt géén bijkomende kosten of commissie voor het boeken via de Rondvaartvergelijker.

Op sommige vaartochten krijgen wij een kleine commissie van de rederij of van Tiqets.

Contact en service

Je maakt je reservering rechtstreeks bij de aanbieder of bij Tiqets, en hun algemene voorwaarden zijn dan ook van toepassing. Wij zijn hier geen partij in en kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.

We streven ernaar deze website up-to-date te houden. Zaken als vertrektijden, tarieven en locaties zijn echter voortdurend aan verandering onderhevig. Vertrouw daarom altijd op de informatie die je ontvangt van de aanbieder of van Tiqets. Voor vragen, klachten of wijzigingen kun je rechtstreeks contact met hen opnemen.

Geniet van je vaartocht!