Privé rondvaart Amsterdam

Privé rondvaart Amsterdam – Hoe werkt dat?

Een luxe privé rondvaart maak je met je eigen gezelschap, op een stijlvolle boot, met persoonlijke aandacht van de schipper en de bediening. Dit type rondvaart is volledig maatwerk. Op basis van jouw wensen en de tijd die je wilt varen bepaalt de schipper een mooie route. Je kunt ook zelf bepalen waar je wordt opgehaald en waar je wilt uitstappen. Hetzelfde geldt voor het eten en drinken aan boord: (bijna) alles is mogelijk!

Privé rondvaart Amsterdam – de voordelen:

  • De mooiste boten
  • Het lekkerste eten en drinken
  • Exclusief met je eigen groep
  • Alles geregeld o.b.v. jouw wensen

Privé rondvaart Amsterdam – de nadelen:

  • Duur

Privé rondvaarten in Amsterdam

‘Ondine‘, luxe authentiek Amsterdamse salonboot

‘Ondine‘, luxe authentiek Amsterdamse salonboot

Salonboot ‘Ondine’ is een authentieke, luxe en perfect onderhouden Amsterdamse salonboot van meer dan een eeuw oud. Voor een perfect verzorgde vaartocht met alles van borrel tot haute cuisine diner aan boord. Zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 30 personen, maar ook als je privé iets bijzonders te vieren hebt. Met mooi weer kunnen de zijkanten open en kun je ook helemaal buiten zitten op het ruime achterbalkon.
Naar salonboot 'Ondine' voor luxe vaartocht
‘Roerdomp‘, luxe omgebouwde directieboot

‘Roerdomp‘, luxe omgebouwde directieboot

Salonboot ‘De Roerdomp’ is de perfecte boot voor verzorgde vaararrangementen met gezelschappen tot 12 personen. Op dit stijlvolle voormalige directievaartuig van de KNSM heeft u dankzij de grote ramen een geweldig uitzicht op de grachten tijdens uw borrel en/of diner. Bij mooi weer is het open achterdek een heerlijke plaats. De exploitant van deze boot is gespecialiseerd in luxe vaartochten voor bedrijven en privétochten in het hogere segment.

Naar de 'De Roerdomp' voor varende borrel en/of diner
‘Stern’: klassieke luxe salonboot

‘Stern’: klassieke luxe salonboot

De ‘Stern’ is een klassieke schoonheid die al een eeuw lang door de Amsterdamse grachten en havens vaart. Het is het voormalige pronkstuk waarmee de directie en de gasten van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij werden rondgevaren. Op deze stijlvolle salonboot kunnen max. 12 personen. Er is een achterdek en het dak kan open bij mooi weer. Ook geschikt voor chique diners op de grachten.
Naar de 'Stern' klassieke salonboot
‘Sarah’: kleine elektrische salonboot

‘Sarah’: kleine elektrische salonboot

De ‘Sarah’ is een elektrisch aangedreven salonboot, waarmee u stil en stijlvol door de grachten vaart. Aan boord is plaats voor maximaal 12 personen. Deze boot heeft een toilet en een muziekinstallatie en is zodanig ingericht dat hij zeer geschikt is voor kleine feestelijke aangelegenheden of vergaderingen. De voor- en achterkant kunnen open bij mooi weer.

Naar de 'Sarah' salonboot
‘Anne Bonney’ exclusieve privé rondvaart in speedboot

‘Anne Bonney’ exclusieve privé rondvaart in speedboot

Van de ‘Anne Bonney’ is er maar één. Dit is een elektrisch aangedreven speedboot met een stoere kapitein en een kleine maar goed gevulde koelkast aan boord. Hoge snelheden zijn niet toegestaan op de Amsterdamse grachten. Bij een privé rondvaart in deze open boot gaat het om het gevoel en de looks. James Bond zou zich zeker niet schamen om hierop gezien te worden. De ruimte is beperkt: er kunnen maximaal drie (niet al te grote) personen mee aan boord.

Naar de 'Anne Bonney' exclusieve privé rondvaart
‘Valerie’ luxe salonboot

‘Valerie’ luxe salonboot

De ‘Valerie’ is een 90 jaar oude in Amsterdam gebouwde salonboot met een koninklijke voorgeschiedenis. Nu kun je deze prachtig onderhouden salonboot huren voor een luxe vaartocht door Amsterdam. Je kunt met maximaal 19 personen al varend genieten van een lekkere borrel of een verzorgd diner aan boord. Er is achterin een open rondzit en bij mooi weer kunnen alle ramen eruit.
Naar de 'Valerie' salonboot