CONTACT: RECHTSTREEKS MET REDERIJEN & BOOTVERHUURDERS

Deze website van de Rondvaartvergelijker helpt jou om de boottocht in Amsterdam te vinden die het best aansluit bij jouw interesses, wensen en budget. Alle geselecteerde rederijen en bootverhuurders zijn legale aanbieders met exploitatievergunningen van de gemeente Amsterdam.

Als je jouw favoriete boottocht hebt gevonden, kun je hem niet bij de Rondvaartvergelijker reserveren, maar op de website waar deze vaartocht wordt aangeboden. De reservering is een overeenkomst tussen jou en de aanbieder van die boottocht. De Rondvaartvergelijker is daar geen partij in en ook in geen enkel geval aansprakelijk te houden.

Uiteraard doen wij van de Rondvaartvergelijker ons best om deze website up-to-date te houden. Toch kan het wel eens voorkomen dat onze informatie niet meer helemaal klopt. Zaken als openingstijden, vertrektijden, tarieven, boten, locaties, contactgegevens en rederijen zelf zijn nu eenmaal constant aan verandering onderhevig. Check daarom altijd alle relevante informatie bij de aanbieder zelf en vertrouw in geval van twijfel op die informatie. Hieronder vind je alle relevante contactgegevens, ingedeeld naar type boottocht.

Wij hebben helaas niet de middelen om individuele vragen te beantwoorden. Mocht je vragen of wensen hebben, vóór of na het maken van je reservering, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder van jouw favoriete boottocht. Hieronder vind je een lijst met de contactgegevens van de rederijen en bootverhuurders. LET OP: de adresgegevens hieronder betreffen vaak het kantoor. De opstaplocatie kán hiervan verschillen.

Helemaal onderaan de pagina vind je een overzichtskaart met daarop de rederijen en bootverhuurders met vaste op- en afstaplocaties.

Wij wensen je veel vaarplezier! 🙂

Met de Rondvaartvergelijker kun je zélf je favoriete boottocht in Amsterdam vinden. Houd er rekening mee dat je ook:
1. zélf rechtstreeks bij de aanbieder reserveert. De Rondvaartvergelijker is daar geen partij in en ook in geen enkel geval aansprakelijk te houden.
2. zélf bij de aanbieder alle relevante informatie checkt. De Rondvaartvergelijker doet zijn best om up-to-date te blijven, maar het kan voorkomen dat onze informatie niet meer helemaal klopt.
3. in geval van vragen zélf rechtstreeks contact opneemt met de aanbieder. Hieronder vind je de contactadressen van alle door de Rondvaartvergelijker getoonde aanbieders. Let op: het genoemde adres is in sommige gevallen het kantooradres. Dat komt niet altijd overeen met de opstaplocatie.

Wij wensen je veel vaarplezier! 🙂

1. AANBIEDERS BOOTVERHUUR: EEN SLOEP HUREN EN ZELF OVER DE GRACHTEN VAREN

Boats4rent Sloep Huren Amsterdam
Polonceaukade 2
(naast Bakkerswinkel Westerpark)
1014 DA Amsterdam
info@boats4rent.nl
www.bootjehureninamsterdam.com
06 263 264 20

Boaty Bootverhuur Amsterdam
Jozef Israelskade nabij kruising met Ferdinand Bolstraat
(naast hotel Okura op Ferdinand Bolstraat 333)
1072 LH Amsterdam
info@boaty.nl
www.boaty.nl
06 2714 9493

2a. REDERIJEN VOOR EEN RONDVAART MET EEN REGULIERE RONDVAARTBOOT

2b. REDERIJEN VOOR EEN RONDVAART MET EEN OPEN SLOEP

4. WATERFIETSEN, FLUISTERBOOT HUREN, KAJAKKEN EN SUPPEN IN AMSTERDAM

5. REDERIJEN VOOR EEN HOP ON – HOP OFF RONDVAART IN AMSTERDAM

8. REDERIJEN VOOR EEN HAVENRONDVAART IN AMSTERDAM

DE LOCATIES VAN REDERIJEN EN BOOTVERHUUR IN AMSTERDAM