Hop on – hop off rondvaart Amsterdam

Een hop on – hop off rondvaart in Amsterdam; hoe werkt dat precies?

Met een hop on – hop off rondvaart mag je één of twee dagen lang onbeperkt de rondvaartboot gebruiken voor al je verplaatsingen in de binnenstad. In die periode mag je zelf bepalen hoe lang je in de boot blijft zitten, hoe vaak je in- en uitstapt en bij welke haltes je dat doet. De vaste routes van de hop on – hop off rondvaartboten beslaan een groot deel van het centrum van de stad. Veel musea en andere bezienswaardigheden en attracties liggen aan of vlakbij het water. Hetzelfde geldt voor de bekendste winkelstraten en gezellige buurten als de Jordaan en de Pijp. Zo kun je met een hop on- hop off rondvaart op een hele flexibele manier een heerlijk afwisselende dag beleven.

Voordelen van een hop on - hop-off rondvaart in Amsterdam

  • Makkelijk in gebruik
  • Ideale manier om sightseeing met ander activiteiten te combineren
  • Leuk alternatief voor taxi en/of openbaar vervoer

Nadelen van een hop on - hop-off rondvaart in Amsterdam

  • Met (vele) anderen op dezelfde boot
  • Vaste routes en vertrektijden
  • Soms beperkt zicht
  • Massaproduct

De rederijen met hop on – hop-off rondvaarten in Amsterdam

Stromma Hop On – Hop Off

Stromma Hop On – Hop Off

Boaty Bootverhuur ligt aan de zuidkant van het centrum, op loopafstand van het Museumplein, de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en de RAI. Je kunt bij Boaty twee soorten bootjes huren: volledig open of gedeeltelijk overkapt met zonnepanelen. Boaty heeft maar 12 bootjes beschikbaar. Om zeker te zijn dat er een boot beschikbaar is, raden we je aan vooraf online te reserveren.

Naar de Stromma Hop On - Hop Off
Citysightseeing Amsterdam

Citysightseeing Amsterdam

City Sightseeing Amsterdam behoort met haar opvallende rode boten tot de Tours & Tickets groep, net als de rode bussen van City Sightseeing. Hier is het combinatie-ticket voor boot & bus een echte aanrader. Voor een meerprijs van slechts € 3,- mag je die dag niet alleen de rode boten onbeperkt gebruiken, maar ook de rode bussen.
Naar City Sightseeing Amsterdam