Voordeligste rondvaarten en boottochten van Amsterdam

Voordeligste rondvaart Amsterdam traditionele rondvaartboot Rederij Plas

1. RONDVAARTBOOT
De voordeligste traditionele rondvaart van Lovers: met korting een uur varen voor € 14,40 / 7,20

De voordeligste traditionele rondvaart van rederij Lovers begint en eindigt voor Amsterdam Centraal. Je vaart een uur over de grachten en krijgt een prachtig deel van het centrum te zien. Volwassen betalen online slechts € 14,40 en kinderen slechts € 7,20! Let op: deze tarieven gelden alleen bij het gebruik van de kortingscode: RVV10

Flagship Open Rondvaart Centraal Station

2. RONDVAART IN EEN OPEN SLOEP
De beste rondvaart van 1 uur in een open sloep voor € 19,95 / 12,50

Bij lekker weer is het heerlijk om een rondvaart te maken op een open sloep. Lekker in het zonnetje en met een goed zicht op al het moois onderweg. Deze rondvaart vanaf CS met live commentaar en bar aan boord is erg populair en krijgt prachtige reviews. Volwassenen betalen € 19,95 en kinderen slechts € 12,50.

Voordeligste bootverhuur Amsterdam sloep huren zelf varen Boaty en Boats4rent

Met een groep tot max. 6 personen per boot is zelf varen een geweldige deal. Vanaf € 89,- mag je een dagdeel zelf door de grachten varen. De voordeligste bootverhuurders waar je een sloep kunt huren zijn Boaty Bootverhuur en Boats4rent. Vooraf online reserveren is aan te raden.

Pannenkoekenboot Amsterdam voordeligste rondvaart door de haven

4. HAVENRONDVAART MET DE PANNENKOEKENBOOT
Onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een rondvaart over het IJ

Een mooie vaartocht van 75 minuten over het IJ, met onderweg veel te zien en onbeperkt pannenkoeken eten. Met een ballenbak voor de kinderen, die voor gereduceerd tarief varen. Uitstekende deal van de Pannenkoekenboot! 

Voordeligste rondvaart privé sloep huren met schipper Sloepvrienden

5. PRIVÉ SLOEP MET SCHIPPER HUREN
De voordeligste grote sloep (max. 43 p.), twee uur varen voor € 390,-

Grote sloepen zijn in Amsterdam alleen met schipper te huur en behoorlijk aan de prijs. Omgerekend per persoon is dit de voordeligste legale sloep met schipper die je in Amsterdam kunt huren: bij volledige bezetting nog geen tientje p.p. voor een mooie vaartocht van twee uur.
Voordeligste prive rondvaart salonboot met schipper huren Sloepvrienden

6. PRIVÉ SALONBOOT MET SCHIPPER HUREN
De voordeligste grote salonboot (max. 32 p.), twee uur varen voor € 490,-

Ook salonboten zijn alleen met schipper te huur en over het algemeen behoorlijk prijzig. Op deze relatief grote salonboot passen 32 personen en ben je relatief voordelig uit: bij een volledige bezetting zit je voor ca. € 15,- p.p. twee uur lang op je eigen salonboot inclusief schipper.

Voordeligste boottocht Amsterdam gratis pontje IJ Centraal Noord

7. GRATIS HET IJ OP
Een stukje varen op het IJ, voor nop!

Vanaf Amsterdam Centraal Station varen er pontjes naar verschillende bestemmingen in Amsterdam Noord aan de overkant van het IJ. Dit is een vorm van gratis openbaar vervoer. En als je er toch bent: er is veel te beleven en te zien in Amsterdam Noord, o.a. het Eye (Filmmuseum & bioscoop), de A’dam Toren, de NDSM-werf, de Tolhuistuin, Paradiso Noord, etc. Ook kun je op deze manier met de fiets naar het landelijk gebied boven Amsterdam (Waterland) of naar de leuke de stadjes Marken, Monnickendam, Volendam en Edam.

DE LOCATIES VOOR DE VOORDELIGSTE RONDVAARTEN EN ANDERE BOOTTOCHTEN IN AMSTERDAM